Kommende arrangement

Skuggestøl 2021

 — 
Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer! Påmelding er åpen!

Skuggestøl 2021 - ungdomsleir

Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer!


Påmelding er nå full. 
På grunn av forventede smittevernsregler har vi i år begrenset med plass.

 

NavUng

Det skjer 27.juni - 1.juli 2021 og denne gangen blir det på Fredheim Leirsted litt nord for Birkeland.
(Vi håper smittevernsreglene er opphevet i 2022 og at vi da kan være tilbake på Skuggestøl.)

Ungdomsleir er for deg mellom 13 og 18 år som vil være med på en litt annerledes leir. Kanskje har du foreldre som skal på Navigatørenes familieleir på Birkeland. Eller kanskje du bare har lyst på noen litt annerledes dager i løpet av sommeren – uansett er du velkommen til oss!

Vi ønsker å lage en leir der du blir sett! Der du får se at du er verdifull akkurat som du er, og der du får erfare at du ikke er alene som kristen eller alene med å prøve å finne ut hva du tror på.

Dette er en leir der du vil få hjelp til å leve livet som en kristen, få undervisning om sentrale ting i troen og lære hva som er viktig for å være en disippel – også i praktisk gjennomføring i dagliglivet.

Og det blir masse gøy og morro!


Følg med på NavUng på Facebook.

Powered by Cornerstone