NavUng

NavUng er Navigatørenes ungdomsarbeid for deg som er 13-18 år.

De som er 18 og oppover er ledere.

Vi møtes to ganger i året og har mye gøy sammen.

Bli med på sommerleir på Skuggestøl!

 

Vi ønsker å hjelpe tenåringer til å bli kjent med Jesus, til å åpne Bibelen sin og finne ut hva det betyr å følge Jesus der de er.
Alle er velkomne, enten du allerede tror eller har mange spørsmål du lurer på.

På sommeren møtes vi til leir på Skuggestøl ved Risør, et sted som bare må oppleves. Foreldrene og småsøsken kan være på Sørlandet folkehøyskole på Birkeland de samme dagene til familieleir. En typisk dag på Skuggestøl starter med at sola skinner på teltet, vi er ute hele dagen, vi spiser frokost, lytter til undervisning, lærer å ha stille tid med Jesus og lese i Bibelen før vi snakker om dette i gruppene. I løpet av leiren får du mulighet til en-til-en samtale med gruppelederen din. Det blir mye gøy utover dagene med mange ulike aktiviteter inkludert selvsagt svømming, stuping, zip-line osv. På kveldene møtes vi rundt bålet til fellesskap, og en av kveldene er det «grill en leder» der du kan stille alle de vanskelige spørsmålene.

På vinteren møtes vi en helg for å være med vennene fra sommeren og for å lære mer om Jesus gjennom undervisning, grupper og stille tid med Jesus og Bibelen.

Lederne som er de som er blitt for gamle til å være deltakere. Vi inviterer de til digitale møtepunkt med utrustning på disippelliv gjennom vinteren og egne lederdager med en til en oppfølging før sommerleir. På denne måten får lederne modellert noe som de gir videre til neste generasjon umidelbart og i en trygg ramme.

Følg med på NavUng på Facebook.

Powered by Cornerstone