NavUNG

Skuggestøl 2020

Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen til Dyrkolbotn og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer!

Det skjer 27.juni - 1.juli 2020.

Trykk her for å melde deg på


Oppdatert 13.05.2020 om årets leir:

Det blir leir, bare litt annerledes. 

Hvor?
Dyrkolbotn fjellstove er en leirplass nord for Bergen. Her skal vi ha det gøy, treffe nye og gamle venner, bade, spille fotball og volleyball og mye mer, og viktigst av alt: Bli bedre kjent med Jesus!
Hvorfor nytt sted:
Covid-19 og mange nye regler gjør at vi måtte flytte leiren fra teltlivet til en leirplass. Dette for å overholde smittevernsregler i forhold til avstand og hygiene. Dersom du ønsker mer informasjon om dette, ta kontakt så sender vi deg retningslinjene vi forholder oss til.

Hva?
Dagene består av blant annet aleinetid med Gud, morgenmøte, gruppesamlinger, gøye aktiviteter, kveldsamlinger med sang, snacks og fellesskap
Om du kommer som en del av en stor vennegjeng eller helt alene, blir du tatt godt imot og ivaretatt. Det første som skjer når du kommer, er at du blir en del av en gruppe med egen gruppeleder. Du vil bli ekstra godt kjent med de i gruppen din, og dere kommer til å gjøre mange morsomme ting sammen. 

Litt om lederne:
Vi har med oss en god gjeng tidligere leirdeltakere som gleder seg til å være gruppeledere og sørge for at dagene blir spennende og meningsfulle. Ingvill og Olav Humlebrekke, er voksenledere for leiren. Sammen med flere andre vil vi være tilstede som voksenledere under hele leiren. 

Pris:
Leiren koster kr 1500,- per deltaker.

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 15. juni, men vi kommer til å stenge påmeldingen når vi blir 50 stk totalt.
Følg med på www.navigatorene.no/navung eller lik NavUng på Facebook. 

Tidspunkt:
Deltakerne ankommer ca kl 16 lørdag 27.juni og reiser igjen kl 14 onsdag 1.juli.

Vi håper vi sees!

Spørsmål? Kontakt oss på: navung@navigatorene.no eller til Olav Humlebrekke på 97089365

 

NavUNG

Ungdomsleir er for deg mellom 13 og 18 år som vil være med på en litt annerledes leir. Kanskje har du foreldre som skal på Navigatørenes familieleir på Birkeland. Eller kanskje du bare har lyst på noen litt annerledes dager i løpet av sommeren – uansett er du velkommen til oss!

Vi ønsker å lage en leir der du blir sett! Der du får se at du er verdifull akkurat som du er, og der du får erfare at du ikke er alene som kristen eller alene med å prøve å finne ut hva du tror på.

Dette er en leir der du vil få hjelp til å leve livet som en kristen, få undervisning om sentrale ting i troen og lære hva som er viktig for å være en disippel – også i praktisk gjennomføring i dagliglivet.


Følg med på NavUng på Facebook.

Powered by Cornerstone