NavUng

Vi samles til midtvinterstreff med NavUng gjengen på Voss 25.-27.februar.

Det blir en helg med felleskap, leik, morro, lovsang, stillestund, undervisning, kanskje aking og bading! Påmeldingslink kommer.

BildeBilde

 

 

 

 

Skuggestøl 2022 - ungdomsleir

Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer!

Det skjer 27.juni - 1.juli 2022 og vi håper at smittevernsregler gjør det mulig denne gangen å være tilbake på Skuggestøl.

I forkant av leir blir de eldste deltakerne og lederne invitert med til "The send" på Telenor arena som skjer 25.juni 2022. Det er ett arrangement der vi drømmer om å se en generasjon unge kristne gå “all in” for Jesus ved å leve liv der tro og handling går hånd i hånd. Navigatørene er en av ca 30 organisasjoner som er med på dette. .

 

Ungdomsleiren er for deg mellom 13 og 18 år som vil være med på en litt annerledes leir. Kanskje har du foreldre som skal på Navigatørenes familieleir på Birkeland. Eller kanskje du bare har lyst på noen litt annerledes dager i løpet av sommeren – uansett er du velkommen til oss!

Vi ønsker å lage en leir der du blir sett! Der du får se at du er verdifull akkurat som du er, og der du får erfare at du ikke er alene som kristen eller alene med å prøve å finne ut hva du tror på.

Dette er en leir der du vil få hjelp til å leve livet som en kristen, få undervisning om sentrale ting i troen og lære hva som er viktig for å være en disippel – også i praktisk gjennomføring i dagliglivet.

Og det blir masse gøy og morro!


Følg med på NavUng på Facebook.

Powered by Cornerstone