Medarbeideres nyhetsbrev

Du er hjertelig velkommen til å abonnere på nyhetsbrev fra forskjellige medarbeidere eller arbeidsområder

Navigatørenes familieleir - hvert år i begynnelsen av sommerferien samles store og små til spennede dager på Folkehøgskolen Sørlandet. Abonner på nyhetsbrev om årets familieleir

Medvandring - Navigatørene har stor tro på disippelgjøring gjennom 1-1 relasjon - såkalt medvandring. Abonner på nyhetsbrev som kan gi deg inspirasjon og utrustning i dine egne 1-1 relasjoner.

Olav og Ingvill Humlebrekke - Olav er nasjonal leder, leder for 25+ arbeidet og sammen med Ingvill leder han NavUng arbeidet. Abonner på deres nyhetsbrev for å kunne følge med på denne delen av Navigatørenes arbeid.

Ole Andreas Olafsrud - Ole Andreas er leder for Navigatørenes arbeid blant studenter. Følg gjerne med det som skjer ved å abonnere på hans nyhetsbrev.

Borghild Nokevje - Borghild leder et team som starter opp et studentarbeid i Trondhiem. Abonner på hennes nyhetsbrev for å kunne få vite om alle de spennende tingene som skjer der.

Kasper og Tereza Tangen - Utenom administrasjon jobber Kasper og Tereza også med internasjonale i Oslo.  

GertPaul og Ellen van der Vlies - GertPaul og Ellen er studentmedarbeidere i Bergen. Send mail til ellen.vandervlies@navigators.nl om du ønsker å følge med på nyheter fra dem. 

Tone og Evan Strait - Tone og Evan er studentmedarbeidere i Oslo. Abonner på nyhetsbrevet deres for å følge med på arbeidet. 

 

_______________________________________

Se også Navigatørenes nyhetsblad Gi det videre

 

 

 

Powered by Cornerstone