Medarbeideres nyhetsbrev

Du er hjertelig velkommen til å abonnere på nyhetsbrev fra forskjellige medarbeidere eller arbeidsområder

Navigatørenes familieleir - hvert år i begynnelsen av sommerferien samles store og små til spennede dager på Folkehøgskolen Sørlandet. Abonner på nyhetsbrev om årets familieleir

Medvandring - Navigatørene har stor tro på disippelgjøring gjennom 1-1 relasjon - så kalt medvandring. Abonner på nyhetsbrev som kan gi deg inspirasjon og utrustning i dine egne 1-1 relasjoner.

Olav og Ingvill Humlebrekke - Olav er leder for 25+ arbeidet og sammen med Ingvill leder han NavUng arbeidet. Abonner på deres nyhetsbrev for å kunne følge med på denne delen av Navigatørenes arbeid.

Ole Andreas Olafsrud - Ole Andreas er leder for Navigatørenes arbeid blant studenter. Følg gjerne med det som skjer ved å abonnere på hans nyhetsbrev.

Borghild Nokevje - Borghild er studentmedarbeider i Bergen med ansvar for SentrumsNavigatørene og Juss Bergen. Abonner på hennes nyhetsbrev for å kunne få vite om alle de spennende tingene som skjer der.

Kasper og Tereza Tangen - Utenom administrasjon jobber Kasper og Tereza også med medvandring, studenter, samt internasjonale i Oslo. Følg med!

_______________________________________

Se også Navigatørenes nyhetsblad Gi det videre

 

 

 

Powered by Cornerstone