Kommende arrangement

Skuggestøl 2024 - ungdomsleir

 — 
Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer!

Påmelding på Checkin

Hvor?

Skuggestøl er en husmannsplass ved et vann dypt inne i skogen i Risør kommune. Her skal vi bade, spille fotball, treffe nye og gamle venner, sove i telt, ha mye gøy og viktigst av alt: Bli bedre kjent med Jesus! Alle deltakerne sover i telt og vi lager mat og spiser ute. Vi har tak over mat- og møte-område i tillegg til en låve for kveldssamlingene. 
Torsdag reiser vi med buss ned til en felles avslutning med Navigatørenes Sommerleir på Sørlandet folkehøgskole i Birkenes kommune. Det betyr at vi avslutter leiren på Birkeland fredag og ungdommene må hentes eller ha hjemreise derifra.

Hva?

Dagene består av blant annet frokost og morgenmøte, stillestund, gruppesamlinger, aktiviteter, kveldsmøte rundt bålet, fellesskap og kveldskos. 

Om du kommer som en del av en stor vennegjeng eller helt alene, blir du godt tatt imot og ivaretatt. Det første som skjer når du kommer, er at du blir en del av en gruppe med egen gruppeleder. Du vil bli ekstra godt kjent med de i gruppen din, og dere kommer til å gjøre mange morsomme ting sammen. 

Litt om lederne:

Vi har med oss en god gjeng tidligere leirdeltakere som gleder seg til å være gruppeledere og sørge for at dagene blir spennende og meningsfulle. Ester Keilegavlen og Lasse Giskegjerde, er hovedledere for NavUng og leiren på Skuggestøl. Noen flere voksenledere vil også være tilstede under hele leiren. 

Praktisk:

Leiren er fra mandag 1. til fredag 5. juli. 
Torsdag ettermiddag reiser vi ned til en felles avslutning med Navigatørenes Sommerleir på Sørlandet folkehøgskole i Birkenes kommune. Det betyr at vi avslutter leiren på Birkeland fredag og ungdommene må hentes eller ha hjemreise derifra.
Leiren koster kr 1150,- per pers.
Påmeldingsfristen er 18. juni.

Følg med på www.navigatorene.no/navung eller lik NavUng på Facebook. 

 

Vi gleder oss til å være sammen med deg, til gruppesamlinger, kveldsmøter, bading, myggspray, aktiviteter og mye moro! Hilsen alle lederne på Skuggestøl! 
Spørsmål? Kontakt oss på: navung@navigatorene.no

 

Powered by Cornerstone