Kommende arrangement

Ladepunkt Bergen

Navigatørkveld i Bergen for inspirasjon, fellesskap og påfyll til å være og gjøre disipler!

Dato: 24. april 2024, 18.00-21.00

Sted: Kalfarveien 10

Påmelding innen 21.apr. Vipps kr 200,- til #105019 og du er påmeldt

Pris: kr 200,- som dekker middag.  (Studentpris kr 100,-)

Velkommen til Ladepunkt med Navigatørene. En kveld for ny kraft til eget disippelliv og ny kraft til livet hvor vi gjør nye disipler for Jesus. Vi vil snakke om en livslang visjon om å være og gjøre disipler. Hvordan ser disippellivet ut midt i de fasene vi er i? Hvilke rytmer bærer og gir vekst?

Vi starter kl 18 med et varmt måltid. Olav Humlebrekke deler om Navigatørarbeidet og det livslange oppdraget vi alle er kalt til å ta del i.
Deretter blir det workshop med Ingvill Humlebrekke med temaet: "Guds rike i din hverdag" . Ingvill jobber som lege i barne og ungdomspsykiatrien og vil oppmuntre og utfordre oss til å tenke stort om hvordan vi alle bringer med oss litt av Guds rike der vi er – når vi er der. For hva er egentlig «tjeneste for Gud», og hvem står egentlig i «fulltidstjeneste i Guds rike»?
Med tid for egenrefleksjon og samtale i smågrupper tror vi dette kan bli en spennende og nyttig kveld for oss alle. 

Vårt mål er å legge til rette for et ladepunkt i hverdagen med andre som også ønsker å leve disippellivet - nær Kristus og nær mennesker.
Velkommen.

Inviter gjerne med andre du tenker dette er relevant for.

 

Må håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan bli rike på håp ved Den hellige ånds kraft. (Rom 15,13)

Powered by Cornerstone