Kommende arrangement

TimeOut ONLINE

Hjertelig velkommen til TimeOut ONLINE 20.03.2021! Vi ser frem til lek og moro, spennende input, gode samtaler og nye oppdagelser.

Hva betyr evangeliet for deg – og dem rundt deg? Har Bibelen gode nyheter som er relevante i dag?

Du kan vente deg seminarer som vil gi gode påminnelser og ny innsikt. Våre seminarholdere er genuine mennesker som er levende engasjert for det de vil snakke om (les mer om seminarene under). Her er en gyllen mulighet til å bruke Zoom på en oppmuntrende og utrustende måte som kan gi fornyet fokus og energi. I tillegg er det lagt til rette for at de som vil kan henge igjen digitalt etter at seminarene er over. Det er mulig å være med på de delene av programmet som du selv ønsker, men vi anbefaler sterkt å bli med på alt.

Påmeldingslink: https://forms.gle/WG45iBgVqKHLy9o59

TimeOut ONLINE 20. mars

Kort program:

Klikk her for en video-introduksjon til de ulike seminarene

Del 1 10:00-11:30  
- Felles intro 
- Seminarer: Gode nyheter for meg (45 min)
- Felles avslutning 

Del 2 12:30-14:00  
- Felles intro 
- Seminarer: Gode nyheter for andre (45 min)
Felles avslutning 

Del 3 14:00-15:00  
Frivillig «hangout» for de som vil 

 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om dere har noen spørsmål, enten på våre Facebook-sider eller direkte til TimeOut-ansvarlig Borghild Nokevje (borghild.nokevje@navigatorene.no).

Velkommen med!

 


Om seminarene: 

DEL 1 - Evangeliet: Gode nyheter for meg   

Se video-intro

TimeOut ONLINE 20. mars

Eli Sihn Samdal Steinskog: «Min tro – Det viktigste og vakreste» (45 min – norsk) 

Eli Sihn er gift med Øyvind, de har tre barn sammen, og hun jobber som kreftlege på Haukeland. Hun er brennende engasjert for at enkeltmennesker skal få lov til å bli disippelgjort; vokse i tro og tillit til Jesus, så de vandrer trofast med ham gjennom alle livets faser. På TimeOut vil hun dele hvorfor hun mener at troen på Jesus er det viktigste og vakrest i livet hennes, hun vil oppmuntre deg til å reflekter over hva du selv ville sagt troen din betyr for deg, og gi praktiske tips til hvordan er liv nært til Jesus kan se ut – midt i hverdagen.  

  

TimeOut ONLINE 20. mars

Colin Gillies: «Work & Creation» (45 min – engelsk) 
Video-intro

Colin kommer fra Skottland og jobber som studentleder for Navigatørene der. Hvordan tenker vi egentlig om arbeid og åndelighet? Finnes det arbeid som er mer åndelig enn annet arbeid? Bryr Gud seg om «vanlige» jobber? Colin engasjerer seg sterkt for å dele hva Gud har å si om disse tingene. Bli med på å oppdage hva Bibelen lærer oss om Guds skaperverk, godhet og syn på alle områder i livene våre.  

 

DEL 2 - Evangeliet: God nyheter for andre

TimeOut ONLINE 20. mars

Ivar Pettersen: «Kristen i arbeidslivet» (45 min – norsk)
Video-intro

Ivar er gift med Aud, og de har tre voksne sønner. Han ble involvert i Navigatørene som student ved NHH allerede i 1972. Etter studiene har han blant annet jobbet som konsulent i McKinsey, som direktør, forsker og seniorkonsulent ved Norsk Institutt for Bioøkonomi og førsteamanuensis II på Handelshøyskolen ved NMBU. På seminaret vil han dele om hva det kan bety å være kristen i arbeidslivet. Hvilken betydning kan evangeliet ha på arbeidsplassen? Hva kan grunnlaget som legges i studietiden bety for 45 år i yrkeslivet? 

  

TimeOut ONLINE 20. mars

Daniel White: «Live & Tell: bring your story to life» (45 min - engelsk) 

Video-intro

Daniel kommer fra England og jobber for Navigatørene med studentarbeid i Leicester. Han har spennende perspektiver om hvordan vi kan dele evangeliet med vennene våre. Hvordan kommer vi dit, og hvordan kan det se ut? Daniel kaster nytt lys over evangeliet, og hva det har å si for vår egen, og våre venners livshistorie. Kan evangelisering handle om noe annet enn “passion” for å dele evangeliet, og heller preges av “compassion” for våre venner? Bli med på å utforske hvordan Guds historie, vår historie og våre venners historie kan møte hverandre på en forvandlende måte, hvor oppriktighet og medfølelse preger relasjoner og samtaler.  

 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone