Ellen Van Der Vlies

E-post: ellen.vandervlies@navigators.nl

Navnet mitt er Ellen van der Vlies. I April 2019 flyttet jeg fra Nederland til Norge, sammen med mannen min GertPaul og våre tre sønner, for å jobbe som studentarbeider i Navigatørene. Før vi kom til Norge jobbet vi for Navigatørene i Nederland i elleve år. Vi liker å ha samtaler med studenter om Gud, tro og meningen i livet og ønsker å hjelpe studenter å bli (bedre) kjent med Gud slik at de kan gi det videre til andre de kjenner. I Bergen har vi Navigatørene grupper på Juss, - MatNat og NHH fakultetet og i tillegg en Sentrum gruppe som er åpen for både Norske og internasjonale studenter. 

Sammen med mannen min prøver vi a hjelpe her i Bergen i minst fem år framover. Vi håper å se nye åndelige generasjoner og livlige felleskaper hvor studenter oppdager mer om Gud og hvordan Guds rike kan se ut i livene deres og i byen.  

Vi er fullfinansiert fra Nederland og håper å holde det slik. Folk fra Norge som ønsker å støtte Navigatørene, kan gjøre det gjennom å investere i norske studentmedarbeidere. Dersom du ønsker å støtte oss, er du selvfølgelig velkommen til det. Ta i så fall kontakt med en av oss. 

Støtt studentarbeid

 

 
 
Powered by Cornerstone