Back to basic

Navigatørene gjør noe som ingen andre kristne organisasjoner gjør. De fokuserer på karakterbyggende prosesser som disippelgjøring, bibelkjennskap og bønneliv og gjør dette til kjernen for sin virksomhet. 

Back to basic

 

Jeg har kjent til Navigatørene i mange år, først og fremst fordi jeg har gode venner som har bodd i kollektivet i Munchs gate. Ut fra dette fellesskapet har det vokst utrolig mye bra. De jeg kjenner som har bodd i kollektivet, har en tydelig forankring i Jesus og har en robbust og jordnær Jesustro. Tenk om flere kunne gjort som Navigatørene!

Det er mange aktiviterer vi kan gjøre som kristne, men det er de kristne kjernepraksisene som fellesskap, bønn, bibel, evangelisering og medvandring som former identiteten og gjør den grunnfestet over tid. Jeg tror at etterhvert som samfunnet blir mer fremmed overfor kristne impulser, er det nettopp et slikt disippelskap vi trenger. Vi trenger modige, jordnære og begeistrede troende som er ærlige om sine feiltrinn, men som ønsker å la livet være formet av Jesus Kristus. 

Gjennom tett kontakt med Navigatørene det siste året, er jeg overbevist om at dette vil jeg være med på. Dette vil jeg strekke meg etter. Navigatør er blitt en hedersbetegnelse for meg. Tenk å få være en slik! Enhver Navigatør bør være stolte over hva de er med på, og nysgjerrige nesten-navigatører bør fortest mulig melde seg på nyhetsbrev og ta kontakt med en lokal gruppe. Her finner du byggesteiner for livet!

Morten Dahle Stærk
Tidl. prosjektleder for Navigatørenes webprosjekt

Powered by Cornerstone