Sentrums - Navigatørene

SentrumsNavigatørene er en gruppe som vil noe: Vi vil kjenne Kristus, gjøre han kjent og hjelpe andre med det samme.

Hos oss er virkeliggjøringen av denne visjonen enkel, praktisk og virkningsfull. Trofast samles vi for å gå dypere i fellesskapet med Gud og hverandre. I en hektisk hverdag fungerer disse samlingene som viktige møtepunkt. Her finnes en mulighet for å senke skuldrene, lære mer om Gud og seg selv, slå av en prat med kjente og ukjente, dele et kveldsmåltid og samtale om liv og tro over en åpen Bibel.

Viktige verdier for SentrumsNavigatørene er å bygge fellesskap, la seg bli forvandlet, være ærlige om livet, støtte, oppmuntre og lede hverandre, og la Guds ord forvandle hjertene våre. Vi ønsker å virkelig se og møte hverandre med omtanke og kjærlighet - der vi er, slik vi er - i troen på en god Gud som har skapt oss med mening og verdi.

For å fungere i hverdagen, trenger vi gode pauser og rasteplasser. Mange opplever at om troen ikke får slike rasteplasser, mister den fort betydningen i den enkeltes liv. Vi samler oss derfor om Guds Ord, for at det skal få prege oss i våre hverdagsliv.

SentrumsNavigatørene består av en gruppe studenter og unge voksne som møtes hver torsdag kl. 19 i hjemmene til hverandre. Siden vi ikke er en studiespesifikk gruppe får vi en særegen vinkling og rommer alle som vil være med. Utenom disse faste møtepunktene legger vi også til rette for sosiale arrangementer og turer. Å komme sammen, eller dra litt avsides og vekk fra hverdagsstresset, gir mulighet for både avkobling og påkobling. Vi ønsker å være mennesker utrustes og utruster til å leve tydelige disippelliv.

Velkommen til oss!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon så ta gjerne kontakt med vår studentmedarbeider.

 

 
Powered by Cornerstone