Ressurser

Her finner du ressurser til å vandre med Gud og gjøre han kjent.

Hvordan ha stillestund - tid med Gud?
7-minutter med Gud er et enkelt verktøy som fungerer! Sju minutter med Gud.pdf

 

Disippeltreningsverktøy:
"Troens menn" er det solid verktøy for disippelgjøring av menn til gudfryktige menn med tema som: tid med Gud, ekteskap, barneoppdragelse, penger, sex, prøvelser, karriere med mer.

Dette kommer fra Navigator Church ministries og er oversatt til norsk av Norea mediemisjon. Les og bestill på Norea.

 

Disippelliv

 

Når vi tar imot Jesus Kristus som frelser, får vi et nytt liv. Et liv med Kristus i oss og som etterfølgere av ham.

DisippelhjuletJeg er korsfestet med Kristus; jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg. Det livet jeg nå lever som menneske av kjøtt og blod, det lever jeg i troen på Guds Sønn, som elsket meg og ga seg selv for meg. Gal 2,19b-20

Dette nye livet kan illustreres med et hjul. Et hjul får drivkraften fra navet. I livet som Jesu etterfølgere, er han navet, kraftkilden og motivasjonen til å leve livet som disippel. Hans kjærlighet til oss gir fremdriften.

Felgen på hjulet er livet ditt, et disippelliv som leves i lydighet mot Kristus. Denne lydigheten handler blant annet om trofasthet i noen grunnleggende disipliner.

Eikene i hjulet representerer disse disiplinene. Gjennom dem beveger kraften seg fra navet og ut i våre liv. De vertikale eikene handler om å styrke vårt forhold til Gud, gjennom Ordet og bønnen. De horisontale eikene, felleskapet og vitnesbyrdet, representerer hvordan vi kan leve som Jesu etterfølgere i møte med mennesker som kjenner og mennesker som ikke kjenner ham.

Hjulet ruller jevnt når navet er på plass og eikene fungerer og er i balanse.

Powered by Cornerstone