Kommende arrangement

Ladepunkt Bergen

Navigatørkveld i Bergen for inspirasjon, fellesskap og påfyll til å være og gjøre disipler!

Dato: 21. nov 2023, 18.00-21.00

Sted: Kalfarveien 10

Påmelding innen 17.nov. Vipps kr 200,- til #105019 og du er påmeldt

Ikke påmeldt innen fristen, men lyst å bli med? Send en melding til Olav på 97089365 så fikser vi det.

Pris: kr 200,- som dekker middag. 

Velkommen til Ladepunkt med Navigatørene. En kveld for ny kraft til eget disippelliv og ny kraft til livet hvor vi gjør nye disipler for Jesus. Vi vil snakke om en livslang visjon om å være og gjøre disipler. Hvordan ser disippellivet ut midt i de fasene vi er i? Hvilke rytmer bærer og gir vekst?

Vi starter kl 18 med et varmt måltid. Olav Humlebrekke deler om Navigatørarbeidet og det livslange oppdraget vi alle er kalt til å ta del i. Deretter blir det workshop med Ellen van der Vlies og Irene Elgen, slik at vi sammen kan inspirere og oppmuntre hverandre til å leve som disipler i hverdagen. Vi tror dette blir en spennende og nyttig kveld der du kan treffe andre som er opptatt av det samme 

På denne måten vil vi legge til rette for et ladepunkt i hverdagen, med andre som også ønsker å leve disippellivet - nær Kristus og nær mennesker. Vi håper du vil sette av disse timene sammen med oss. 

Inviter gjerne andre du tenker dette er relevant for.

 

Må håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan bli rike på håp ved Den hellige ånds kraft. (Rom 15,13)

Powered by Cornerstone