Kommende arrangement

Skuggestøl 2022 - Ungdomsleir

 — 
Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer!

Skuggestøl 27. - 30. juni 2022

Er du mellom 13 og 18 år? Har du lyst til å dra på sommerleir? Lære mer om Jesus? Bli kjent med mange nye venner? Ha det kjempegøy? Bli med NavUng-gjengen og få muligheten til å gjøre alt dette, og enda mer! Kanskje har du foreldre som skal på Navigatørenes familieleir på Birkeland. Eller kanskje du bare har lyst på noen litt annerledes dager i løpet av sommeren – uansett er du velkommen til oss!

Vi ønsker å lage en leir der du blir sett! Der du får se at du er verdifull akkurat som du er, og der du får erfare at du ikke er alene som kristen eller alene med å prøve å finne ut hva du tror på.

Dette er en leir der du vil få hjelp til å leve livet som en kristen, få undervisning om sentrale ting i troen og lære hva som er viktig for å være en disippel – også i praktisk gjennomføring i dagliglivet. Og det blir masse gøy og morro!

I forkant av leir blir de eldste deltakerne (født 06 og før) og lederne invitert med til "The send" på Telenor arena 25.juni 2022. Det er ett arrangement der vi drømmer om å se en generasjon unge kristne gå “all in” for Jesus ved å leve liv der tro og handling går hånd i hånd. Navigatørene er en av ca 30 organisasjoner som er med på dette.

Det blir i år tre påmeldingssvalg fordi The Send gjør at ungdomsleiren på Skuggestøl begynner 1 dag senere enn familieleiren

1. Ungdomsleir på Skuggestøl 27.-30.juni
2. Ungdomsleir på Skuggestøl 27.-30.juni og overnatting på sovesal på Birkeland 26.-27.juni.
3. Ungdomsleir på Skuggestøl og billett og deltaking på The Send med overnatting og transport frå Fornebu til Skuggestøl. (født 2006 og eldre)

Påmelding her

Powered by Cornerstone