Kommende arrangement

Digital samling for medvandrere og mentorer

De personlige møtene er sentrale når vi vil dele tro, bygge disipler og utruste arbeidere i Guds rike. Å følge opp enkeltmennesker er en hjertesak for mange av oss. Hvordan kan vi være utholdende og frimodige i dette arbeidet?

Meld deg på her

_______________

De personlige møtene er sentrale når vi vil dele tro, bygge disipler og utruste arbeidere i Guds rike. Å følge opp enkeltmennesker er en hjertesak for mange av oss. Mange erfarer likevel at det er lett å tenke smått om det vi gjør. Lang tid med pandemi og fysisk avstand har kanskje også gjort noe med initiativ og frimodighet. Hvordan kan vi være utholdende og frimodige i dette arbeidet? 

Vi har gleden av å invitere til en nettsamling på nyåret med tema:
Medvandring og mentoring i møte med livet
 
Olav Humlebrekke, daglig leder for Navigatørene, vil undervise. Han skriver:
«Eg deler frå min erfaring med medvandring og disippelgjering av ungdommar, studentar og unge menn, både frå det som såg ut til å vera bortkasta tid og frå det som tydeleg bar frukt. Eg har lyst å dela ein del historiar som viser noko om dette med tid, modning, mangel på målbar frukt på kort sikt og gjennom det visa ulike verktøy som er prøvd brukt.»
 
Det blir også gruppesamtale. Både ferske og mer erfarne medvandrere og mentorer er velkomne til samlingen, for påfyll, inspirasjon og fellesskap.

 

«Han sa: «Hva skal vi sammenligne Guds rike med? Hvilken lignelse skal vi bruke? Det er som et sennepsfrø. Når det blir sådd, er det mindre enn noe annet frø på jorden, men når det er sådd, vokser det opp og blir større enn alle hagevekster og får så store greiner at himmelens fugler kan bygge rede i skyggen av det.»  Markus 4.30-32 

Skjer snart
Digital samling for medvandrere og mentorer
Tirsdag, januar 18, 2022 20:00
De personlige møtene er sentrale når vi vil dele tro, bygge disipler og utruste arbeidere i Guds rike. Å følge opp enkeltmennesker er en hjertesak for mange av oss. Hvordan kan vi være utholdende og frimodige i dette arbeidet?
TimeOut 2022 - Walk on Water
Fredag, januar 28, 2022 18:00 - Søndag, januar 30, 2022 15:00
Kan vi oppleve at Jesus stiller stormer i dag? Kan han være til stede i både våre indre stormer, og de ytre eller relasjonelle stormene? Påmelding: www.checkin.no/event/37436/navigatoerenes-studentkonferanse-timeout-2022
Vinterweekend med NavUng
Fredag, februar 25, 2022 18:00 - Søndag, februar 27, 2022 15:00
Lenge til sommeren? Vi samles til vinter-weekend også i år og du som er 13-18 er invitert! Det blir ei helg med fellesskap, leik, bading, moro, lovsang, stillestund, undervisning, bibel og bønn. Og det beste av alt; INGEN MYGG! Vi møtes på Voss og vi gleder oss.
Årsmøtet
Lørdag, april 23, 2022 00:00
Velkommen til Årsmøtet 2022. Hold av datoen. Mer informasjon kommer senere.
The Send
Lørdag, juni 25, 2022 10:00
The send drømmer om å se en generasjon unge kristne gå “all in” for Jesus ved å leve liv der tro og handling går hånd i hånd. Sted: Telenor Arena, Fornebu
Familieleiren Spor 2022
Søndag, juni 26, 2022 16:00 - Torsdag, juni 30, 2022 14:00
En leir for hele familien med et spesielt fokus på å utruste foreldre til å disippelgjøre sine barn.
Powered by Cornerstone