Kommende arrangement

50 år med Navigatørene på NHH

Høsten 1971 startet noe vi vil feire og vi ønsker deg hjertelig velkommen! 50 år på NHH med fokus på de gode nyhetene, på disippelgjøring og utrustning for et liv med Jesus og en visjon for livet.

Påmeldingen er nå stengt.

Ta kontakt med olav.humlebrekke@navigatorene.no eller gertpaul.vandervlies@navigators.nl dersom du har lyst å være med.

 

Høsten 1971 startet noe vi vil feire og vi ønsker deg hjertelig velkommen!  

50 år på NHH med fokus på de gode nyhetene, på disippelgjøring og utrustning for et liv med Jesus og en visjon for livet.  

Vi ønsker å se denne visjonen fornya og skarpstilt enten du er student nå eller du har vært student på NHH en gang gjennom disse 50 åra. Vi tror at dette jubileet gir mulighet til å møte gamle venner, bli kjent med nye folk og få inspirasjon om hvordan vi kan gi videre hva vi fikk fra Gud.  

Vi feirer dette jubileet lørdag 25. september 2021 på NHH på dagtid og festmiddag på Grand hotell Terminus i Bergen på kvelden. 

Du kan hjelpe oss gjennom å gjøre andre oppmerksomme på dette jubileet, så føl deg fri til å invitere andre NHH-alumni eller nåværende studenter.  

Gå til Facebook-eventen og angi om du er interessert i å komme eller har allerede bestemt deg at du skal komme. Det kan hjelpe alle å kunne se hvem som allerede har hørt om jubileet og hvem som ikke har. 

Pris: kr 1200,- som inkluderer lunsj og festmiddag. (Dersom pris hindrer deg fra å kunne delta, ta kontakt så finner vi en løsning (olav.humlebrekke@navigatorene.no)
Studentpris: Gratis lunsj på dagtid og kr 400,- for festmiddag.

Mer informasjon om praktiske detaljer kommer. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, gi gjerne beskjed til Olav eller GertPaul 

Powered by Cornerstone