Kommende arrangement

Familieleir 2021

 — 
Hvor finner vi de gode sporene å følge? Kanskje vi finner svar sammen på Navigatørenes familierleir SPOR (27.juni til 1.juli 2021 på Folkehøgskolen Sørlandet). Det blir gode dager, Berne Persliden, Tore Thomassen, Birkeline og mye mer!

Påmelding er nå full. Dersom du ønsker å stå på venteliste så meld deg på her
På grunn av forventede smittevernsregler har vi i år begrenset med plass.

SPOR

Hver dag følger vi i sporene til noen. Hver dag lager vi spor for barna våre. Men følger vi de sporene vi ønsker? Og hva tenker vi om de sporene vi lager for andre? Er vi på riktig spor? Hva sier Jesus om dette? Og hvordan kan sporene han etterlot oss hjelpe hverdagslivene våre, som familie og enkeltmennesker?

Kanskje vi finner svar sammen på Navigatørenes familierleir SPOR (27.juni til 1.juli 2021 på Folkehøgskolen Sørlandet). Det blir gode dager, Berne Persliden, Tore Thomassen, Birkeline og mye mer!

Velkommen til leirdager på Sørlandet.

Brosjyren kan lastes ned her

 


Leirlivet

Familieleiren er for folk som ønsker sommerferie i kombinasjon med inspirerende undervisning om troen og livet som vi lever. Hver formiddag blir det familiesamling i gymsalen, med sang, musikk, dans og formidling ved Tore Thomassen. Midt på dagen er det fritid og, forhåpentligvis, sol og sommer! Badestrand i gangavstand, dyrepark i kjøreavstand, nærbutikk med is, mulighet for joggeturer, og badebasseng hvis været svikter.

På ettermiddag blir det seminarer med fokus på familie, trosliv, og fellesskap. Som ledd i Coronatiltak, vil det aldersinndelte barnearbeidet på ettermiddag utgå. Barna passes av foreldre, og vi vil foreslå ulike gruppeaktiviteter som familiene kan ta del i, slik at en av foreldrene kan være med på seminar. 

På kveldene er det uteaktiviteter for skolebarn, og skrikevakter for de minste som skal/bør sove. De voksne inviteres til bibeltimer og samtale i smågrupper i etterkant. Det blir også kosestund rundt en kaffekopp i peisestua.

Ungdommene har egen leir. De mellom 13 og 18 år samles på Fredheim Leirsted litt nord for Birkeland med Ingvill og Olav Humlebrekke. Se mer info på https://navigatorene.no/arbeidet/nav-ung


Boalterativer

A. Rom i folkehøgskolens internat, alle måltider* servert.

B. Camping, alle måltider* servert.

C. Camping, middag servert, ordner brødmat selv.

D. Camping, ordner all mat selv, gårdsfest og kaffe/te er inkludert.

*alle måltider: frokost, nistelunsj, middag og kaffe/te

 

Priser:

Voksen    Ungdom    5-12 år     1-4 år

A. 3.550,-  2650,-     1.850,-      700,-

B. 2.850,-  2250,-     1.400,-      600,-

C. 2.250,-  1550,-     1000,-       550,-

D. 1.700,-  1250,-       700,-       550,-

 

Tilleggsopplysninger

• Barn under 1 år gratis

• Familier med flere enn 3 barn betaler kun for de tre eldste barna

• Leie av sengetøy: kr 80,-

• Betaling skjer i etterkant av leir. Vi sender faktura.

• Camping i telt eller campingvogn.

• Skolens sanitæranlegg til disposisjon hele døgnet

 

Powered by Cornerstone